Alle artikler

Pizzaovn

Ujevn matlaging

Hvis du opplever ujevn tilberedning når du bruker Panetti pizzaovn, sjekk disse trinnene:. 1. Sørg for at pizzaen ligger midt på pizzasteinen. 2. Ha pizzasteinen på når du steker pizzaen. 3. Bruk pizzaovnsdøren under stekingen for å sikre jevn temper

Døren til pizzaovnen går ikke ordentlig inn

Hvis du har problemer med å sette pizzaovnsdøren på pizzaovnen, må du forsikre deg om at du har montert ovnen riktig. Se bilder for referanse.

Røyk

Hvis du opplever røyk under tilberedningen, betyr det at mat eller mel har falt ned på bunnen av varmeelementene og forårsaker røyk. Du kan vente til maten eller melet brenner opp og røyken stopper, eller du kan slå av ovnen, la den kjøle seg helt ne

Temperaturen når ikke høyt nok

Hvis du opplever at Panetti Pizzatta pizzaovnen ikke oppnår høy nok temperatur, anbefaler vi at du sørger for å forvarme pizzaovnen i minst 20 minutter. Selv etter at varmeelementene har nådd 500 grader celsius, varmes pizzasteinen fortsatt opp og de